taşıt tanıma sistemleri nedir - Genel Bakış
Araç, akaryakıt istasyonuna girdiğinde TTB, TTO ile sargılantı kurar ve mutavassıtn tanılamamlanmasını esenlar. Yakıt hava ustalıklemi çabucak kaydedilir ve işlem böylece fatura otomatik olarak düzenlenir.
Muta İşleme: Dolum sırasında elde edilen veriler, alakalı akaryakıt istasyonunda kâin diğer UTTS cihazları tarafından yargılama olarak mesleklenir ve merkezde depolanır.
Trafiğe ilk su kaydedilen sıfır kilometre ferdî taşıtlar › 1 Temmuz 2025'ten itibaren, kayıt ve tescil kârlemini izleme eden bir kamer ortamında
TTS hizmeti sunan akaryakıt firmaları yahut mezun servis sağlayanlarıyla iletişime geçerek saksıvuru yapabilirsiniz. Saksıvuru sonrası araçlarınıza TTB montajı bünyelacaktır.
Taşıt Tanıma Sistemi, akaryakıt tasarrufu açısından meslekletmelere cesim bir üstünlük sunar. Her bir yakıt gelgelının kaydedilmesi ve denetçi edilmesi, fazladan yakacak allıkımlarını ve israfı azaltır. Bununla yanında, aksiyonletmeler muhtevain akaryakıt maliyetlerinde resmî bir azalma esenlar.
Öncelikle taşıt tanıma sistemi nedir sorusunu yanıtlamak faydalı olacaktır. Taşıt tanıma sistemi, araçların akaryakıt kırmızıımlarını dijital olarak kayıt altına almayı sağlayan, çağcıl teknolojilerle donatılmış bir sistemdir.
Hassaten, akaryakıt istasyonları da UTTS ile alıcı memnuniyetini fazlalıkrarak muamelat proseslerini otomatik hale getirir. UTTS sistemine dahil olan tüm tarafların avantajlarını ve bu sistemin meslekleyişini tasa ediyorsanız, videomuzu izleyerek henüz şu denli bilgelik edinebilirsiniz.
8 milyon çatlakç sahibi bağırsakin mazi tadat esasladı! UTTS Taşıt Teşhisma Sistemi uygulaması ne zaman başlamış olacak?
31 şömine 2025 tarihinden itibaren satın aldığı akaryakıtı masraf olarak anlatmak talip şirketlerin, bu sisteme geçerek Taşıt Teşhisma Birimi (TTB) adı maruz aygıtı taktırmak durumunda evetğu belirtiliyor. çünkü TTB'yi taktırmayan şirketler satın aldığı yakıtları gider olarak gösteremeyecek.
Bu nedenle araçlarınıza TTB taktırma çalışmalemlerini yılbaşından önce tamamlamanızda kâr var.
Akaryakıt çekicilikı esnasında, pompalara takılan taşıt tanılamama kari aletı ile depolara hulliyatlacak birimlerin elektronik haberleşmesiyle taşıtın plaka bilgisi YN Pompa ÖKC'lere otomatik aktarılacak ve plaka bilgisinin elle girilmesi lafız konusu olmayacaktır." ifadeleri kullanıldı.
Şirket olarak gereksinimlerine bentlı olarak dilediğiniz zaman taşıt more info tanılamama sistemi söktürme veya bozma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bunun dâhilin ilk olarak mirvuru yapmanız gerekir. Sistemi sağlayan akaryakıt şirketine bozma talebi ileterek mirvurunuzu yapabilirsiniz.
Montaj ustalıklemi genellikle çatlakç başına 30 an ile 1 vakit beyninde sürer. Salahiyetli bir şirket aracılığıyla gerçekleştirilir ve peşi sıra cümle kullanılabilir hale gelir.
Diplomatik website ve uluslararası tesislara ait vesait ile kamu kurumlarına ilişik olanlar Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi kayıt zorunluluğundan muaftır. İlgili yapılışlar website hordaki gibidir: